'We zijn al bijna 20 jaar klanten van Nisim Travel en altijd zeer tevreden over het warme, persoonlijke contact en de service. Stella denkt mee bij het plannen van de reis en komt met aantrekkelijke aanbiedingen. We doen graag een beroep op haar kennis en kunde!'

Met hartelijke groeten,

Itamar en Marc

Reis van Aviva Haaker naar Israel,
ik heb al verschillende malen geboekt bij Nisim Travel.
ze zijn betrouwbaar en zoeken alles voor je uit.
zit je ergens mee zij regelen het voor je.
wil je een auto erbij geen probleem
je kan een optie nemen op een ticket
verder zijn ze erg vriendelijk en behulpzaam
ik zou zeker de volgende keer weer boeken bij Nisim Travel.

gr Aviva

Nomi en Jeannette, reis Israel;

We hebben in twee hotels geslapen. Eerst twee nachten in Netanya in Residence Beach.
Een eenvoudig hotel, maar toch waren we heel tevreden. Het was er erg schoon. Wat fijn was, is dat de kamers vlak naast elkaar lagen en we dus dichtbij waren. Verder heeft het appartement een zitkamer, keukentje en een slaapkamer, wat ervoor zorgt dat Chaim (5 jaar) toch nog op tijd naar bed kon en wij een plek hadden om nog even op te blijven en gezellig te kletsen. De locatie van het hotel is top! Op loop afstand van het centrum en direct aan het strand.

Het hotel in Tiberias; Golan hotel was fantastisch, mooi en (voor ons doen) luxe hotel. Door zijn locatie lekker koel. Boven op de heuvel lijkt daar altijd te wind te waaien. Heerlijk als het warm is en dat is het vaak in Tiberias. Het zwembad is ook lekker, met in eerste instantie een wat chagrijnige badmeester, maar na wat contact bleek het ijs gebroken en was hij aardiger. Het uitzicht was werkelijk prachtig (wij zaten 9 hoog) en de medewerkers erg vriendelijk. Een van de balie medewerkers spreekt zelfs Nederlands.
Fijn ook dat onze kamers naast elkaar waren.
Het eten was lekker. De lounge is erg gezellig om te zitten. Je moet wel met de auto naar het centrum, het stukje rijden vonden wij echt geen bezwaar, wij vonden dat fijn, een rustplek te hebben buiten het centrum.

Herz was top! De service vooral ook. We werden uitgebreid en goed geholpen. Toen bleek dat de GPS het niet deed kwamen ze een zekering vervangen bij het hotel. Het duurde wel 3 uur voor ze er waren, maar ze belden vlak voor hun komst. Een fijne en ruime auto.
Jij in ieder geval heel erg bedankt voor alle goede zorgen. We hebben echt het idee dat we geen betere reisorganisatie hadden kunnen treffen. Mochten we in de toekomst weer een reis willen boeken naar Israel dan mailen we je vast weer.
Gr Nomi en Jeannette

I have used Stella's services to help me plan every trip I have taken for years now.
When planning a complicated trip, as when my daughter in NY was joining us for a trip to Israel and returning separately, or when I am taking a simple trip from Amsterdam to NY, her advice, in addition to her reasonable prices, has invariable been helpful. I would not plan any foreign trip without her help and advice.
Mevr. van Hessen