Nisim Travel is in 1996 gestart door Nisim Batzri. De onderscheidende waarde van Nisim Travel is de persoonlijke begeleiding en de persoonlijke contacten met alle klanten. Hierdoor is er een grote betrokkenheid met elkaar. Niets is ons te gek, wij willen onze klanten hun eigen droomvakantie laten samenstellen. Want niet iedereen houd van de zelfde activiteiten op vakantie. Aangezien wij meerdere keren per jaar zelf in Israel zijn weten we precies waar iemand naar toe kan gaan met bepaalde wensen.

Soms horen we dat klanten denken dat het voordeliger is om zelf hotels te boeken. Dat is niet waar, wij hebben zeker de laagste prijs! Ook bieden wij alleen hotels aan met ten minste 3 sterren. Hierdoor bent u verzekerd van een prettig hotel.

Vaak hebben wij klanten welke graag naast een trip ook een kort of  lang bezoek aan familie of vrienden willen brengen. Als u de totale reisduur aangeeft kunnen wij dit naar uw wens goed inplannen. Aangezien er grote afstanden zijn naar interessante plaatsen is dit voor menigeen een grote klus om dit uit te zoeken. Bij Nisim Travel houden wij direct al rekening met alle bijzonderheden.
Reist u bv met kinderen, wij zijn op de hoogte van alle verplichtingen met vervoer etc.

Kortom elke reis is eigenlijk maatwerk, en het is onze passie om u een onvergetelijke maar bovenal goed georganiseerde reis aan te bieden!